Language - Sprache - Taal tirsdag, 22-08-2017 Print
Indhold
Pladsinfo
Tranum Klit Camping
Sandmosevej 525
9460 Brovst
Tlf +4598235282
Fax 98235282
Mail til pladsen
Campingpladsens hjemmeside
LON 9° 27‘ 43,1100'
LAT 57° 10‘ 15,5712'
Temaer

Seværdigheder

Nordsømuseet.


Det syder af aktiviteter både ude og inde. I et stort og levende aktivitetsområde kan børn og voksne bogstaveligt talt få hænderne i saltvand. Her har man mulighed for at komme tæt på Nordsøens dyreliv, godt hjulpet af Nordsømuseets guider. De arrangerer også ture til strand, klit og havn. Er du heldig, kan du selv fange en fisk. I de nye børneområder kan de mindste lege og boltre sig indendørs. Prøv livet som hummer, krabbe eller eremitkrebs og meget, meget mere.

www.nordsoemuseet.dk

Fosdalen03.jpg

Vandreture i Fosdalen og Langdalen.


Fosdalen og Langdalen er to store sydgående dale der munder ud i landets største indlandsskrænt Lien, som er indtil 66 meter høj. Dalene og plantagerne er et yndet udflugtsområde, hvilket ikke mindst skyldes, at her er læ for de ofte kølige havvinde. De norskklingende navne Fosdal og Lien vidner om, at der var skudehandel mellem kysten her og Norges Sydkyst, Arendal, 8 timers sejlads. Skuderne leverede korn til Norge og havde tømmer med retur. Landskabet er udformet af den sidste istids gletschere, som i Nordjylland smeltede bort for ca. 15.000 år siden. Fosdalen og Langdalen og en række mindre dale i området er således opstået ved regnvandets erosion i bakkerne efter istiden.

Besøg Naturcenter Fosdalen

www.naturcenterfosdalen.dk

vejlerne.jpg

Vejlerne


Vejlerne er et kæmpestort naturområde beliggende i det Hanherredske område mellem Lønnerup Fjord i vest, Lund Fjord mod nord, Bygholm Vejle i øst og Limfjorden mod syd.
Området er ca. 6000 hektar stort, og dækker en del forskellige og varierede naturtyper som eng, strandeng, rørskov, mose og fjord. De mange fjorde i området var tidligere sammenhængende med Limfjorden, ligesom områderne der nu går under tilnavnet Vejle, var en del af Limfjordens mere kystnære vande.

www.vejlerne.dk
Sol og Strand


Sol og strand har en ganske god hjemmeside med links til mange andre aktiviteter i området omkring Tranum

www.sologstrand.dk

Jammerbugten


På denne hjemmeside kan der ses alt hvad der  sker i Jammerbugten

www.visitjammerbugten.dk
Copyright ©  Tranum Klit Camping  2017  /  tranumklit@post.tele.dk  /  +4598235282  
Forårstilbud
Nyd Foråret i en af vores standardhytter.
3 dage for 750 kr.
Normalpris 1050 kr.
Links